Kundservice

Om kundservice

Vår kundservice kan hantera alla de kanaler som era kunder vill kommunicera genom. Vi lägger stor vikt vid enkelhet och tydlighet genom rätt teknik och medarbetare. Vår kundtjänstorganisation har en stor expertis i att möta människor med olika behov och vi strävar ständigt efter att utveckla vår verksamhet inom teknik, digitala lösningar och generellt inom kundmötet. I våra uppdrag har vi en hög tillgänglighet och kundnöjdhet.

Vi besvarar en mängd olika typer av frågor åt en mängd olika typer av människor på olika språk, och bistår våra uppdragsgivare med utredning av incidenter och god statistik för förbättringsarbete.

Självklart kan vi erbjuda tjänsten dygnet runt årets alla dagar.

Kontakta oss gärna så kan vi tillsammans undersöka vad vi kan hjälpa er med!

Till Kontakt

Hur fungerar det?

Vi möter dagligen tusentals människor där vi representerar våra uppdragsgivare. En kund kan kontakta oss genom olika kanaler för att ställa frågor om en tjänst eller produkt, be om teknisk support, reklamera ett ärende och mycket mer. I flera av våra uppdrag är det också vi som utför utredningen av ett ärende och återkopplar till kunden, samt vidtar åtgärder. I vissa uppdrag utför vi hela kundservicen åt vår uppdragsgivare, och i andra agerar vi till exempel första linje eller overflow.

Våra kundservicemedarbetare är experter på att möta människor som söker hjälp. Med lång erfarenhet och lyhördhet vet vi hur man uppnår både en hög kundnöjdhet och lösandegrad av ärenden som kommer in.

Våra andra tjänster

Kom i kontakt

Har du en fråga eller kanske bara vill säga hej? Hör gärna av dig!

Till Kontakt