Förmedlingstjänster

Om förmedlingstjänster

Genom vår leverans av förmedlingstjänster kan vi hjälpa människor ut i samhället för att utföra ärenden som vissa finner självklara. Vi ger bland annat samtalsstöd i olika former, till exempel genom text och tal.

Samres har flera olika uppdrag där majoriteten av kommunikationen sker med personer med särskilda behov. I våra förmedlingstjänster har vi, våra uppdragsgivare och deras slutkunder stort värde av vår långa erfarenhet av att kommunicera med målgruppen. Samres medarbetare utbildas och coachas kontinuerligt för att kunna möta människor med trygghet och service i fokus.

Självklart kan vi erbjuda tjänsten dygnet runt årets alla dagar och leverera enligt högt ställda krav. Vi förmedlar bland annat 112-samtal vilket ställer särskilda krav på oss som leverantör.

Kontakta oss gärna så kan vi tillsammans undersöka vad vi kan hjälpa er med!

Till Kontakt

Exempel på uppdrag - Texttelefoni.se

Vi utför bland annat den samtalsförmedlande tjänsten ”Texttelefoni.se” på uppdrag av Post- och telestyrelsen (PTS). Texttelefoni.se förmedlar samtal mellan personer som talar och personer som skriver. Personen som använder text i samtalet ringer med en texttelefon, en mobilapp eller via webbapp. Motparten i samtalet använder en vanlig telefon eller mobiltelefon. Våra medarbetare agerar förmedlare och förmedlar samtalet i båda samtalsriktningarna.

Våra andra tjänster

Kom i kontakt

Har du en fråga eller kanske bara vill säga hej? Hör gärna av dig!

Till Kontakt