Boknings- & beställningshantering

Om boknings- & beställningshantering

Vi administrerar miljontals bokningar och beställningar varje år. Här har vi stor nytta av vår långa erfarenhet och höga kompetens om att erbjuda en effektiv volymhantering med trygghet och noggrannhet i fokus, så att bokningen/beställningen och informationen kring den blir korrekt.

Vi utför uppgifter som att boka tjänster, göra ändringar och justeringar i befintliga bokningar, genomföra avbokningar, lägga upp återkommande bokningar som till exempel ett reseschema, och all hantering som följer av detta.

Självklart kan vi erbjuda tjänsten dygnet runt årets alla dagar.

Kontakta oss gärna så kan vi tillsammans undersöka vad vi kan hjälpa er med!

Till Kontakt

Hur fungerar det?

Vi hanterar bland annat resebokningar inom anropsstyrd trafik. När en kund kontaktar oss för att boka en resa tar vi hänsyn till lagar, regler och individuella tillstånd/behov. Vi utför även ändringar och avbokningar av resor samt planering av återkommande resor. Att tolka information från kunder och lägga in rätt information i bokningen är en självklarhet för oss.

I uppdrag som innefattar boknings- och beställningshantering använder vi antingen de system som uppdragsgivaren tillhandahåller, eller system som vi tillhandahåller. Vi har en nära relation med vårt systerbolag DRT Solutions AB som har utvecklat planeringssystemet "Drip" för anropsstyrd trafik.

Besök DRT Solutions AB

Våra andra tjänster

Kom i kontakt

Har du en fråga eller kanske bara vill säga hej? Hör gärna av dig!

Till Kontakt